Ing kotamadya Valdepeñas, ing Ciudad Real, yaiku Bodegas Navarro López sing umur satus taun. Lair minangka bisnis kulawarga, ing mburi 80 nalika dibeli dening presiden saiki, menehi kabisan gedhe ing kebijakan winery lan taruhan utamané ing kualitas lan eksklusivitas. Pionir saiki Denomination of Origin Valdepeñas, Bodegas Navarro López njaga prasetya sing saiki kanggo perawatan lingkungan lan tradisi.

Kanthi pembangunan Vinos de Castilla minangka obyektif, winery iki wis nggabungake anggur saka wilayah liyane lan varietas liyane. Sampeyan bisa nemokake anggur saka klompok anggur iki Denomination of Origin of Rioja o Ribera del Duero.

Bodegas Navarro López dumunung ing pinggiré hektar kanthi strategis saka kebon anggur.

Iki ndadekake perawatan apik saka anggur, ngurangi wektu saka nalika dipanen nganti wis diremehake lan kendel. Tlatah geografis sing tuwuh ing kebun anggur utama kalebu ing DO Valdepeñas, sing menehi nuansa lan aroma kanggo anggur sing kanthi tegas nyatake kepribadian wilayah sing unik kanggo budidaya sing iki. Luwih saka 300 dina cahya srengenge saben taun, utawa budidaya wit anggur ing lemah lempung lan sawetara lemah sing subur, menehi titik ripeness cocok kanggo anggur, saéngga entuk anggur khusus kabentuk lan aromatik khusus.

Kualitas anggur Don Aurelio saka wineries iki metu, sing minangka tandha kualitas karo rega sing luar biasa:

Tuku Don Aurelio Rosado, DO Valdepeñas
Don Aurelio Rosado, DO Valdepeñas
  1. Don Aurelio Rosado Iku anggur sampurna kanggo ngiringi kursus pisanan, sayuran, beras, pasta, lan liya-liyane. Jambon padhang, evokes jeruk stroberi lan raspberry seger, sing menehi cara kanggo fruity lan manis tutuk ngrampungake. Nganggo suhu becik (8 - 10 derajat) anggur iki tegese menehi rasa freshness lan kualitas. A kudu ing anggur rosé saka Spanyol.
  2. Buy Don Aurelio Tempranillo, DO Valdepeñas
    Don Aurelio Tempranillo, DO Valdepeñas

    Don Aurelio Tempranillo Iku pisanan saka anggur abang saka merek. Iku tegese struktur sing prasaja, sing ngidini kita rasa kabeh aroma anggur terkenal iki dianggep ing Castilla La Mancha. Nuances saka abang woh-wohan lan caramel toasted ngadeg metu. Pasangan kasebut dianjurake kanggo kabeh jinis daging, stew, lan keju.

  3. Tuku anggur Don Aurelio Crianza, DO Valdepeñas
    Don Aurelio Crianza, DO Valdepeñas

    Don Aurelio Crianza yaiku salah sijine lintang saka merek. Nyoroti aroma panggang lan caramel sing menehi sasi 12 ing barel oak Perancis. Aroma woh abang mateng, elegan lan kanthi warna cerah ireng padhet. Pilihan sing aman kanggo gabungke karo daging abang, pates lan kabeh jinis masakan sing kuat.

  4. Tuku anggur Don Aurelio Verdejo, DO Valdepeñas
    Don Aurelio Verdejo, DO Valdepeñas

    Don Aurelio Verdejo yaiku anggur putih saka merek. Balsamic lan nuansa kembang sing intensif kanggo menehi cara kanggo aroma tropis lan woh-wohan putih. Suhu konsumsi becik, antarane 6 lan 8 derajat, ndadekake sampurna kanggo ngiringi iwak, panganan laut, beras lan keju seger. Ditampa karo loro Medali Emas sing padha ing FERCAM. Kabeh kekuwatan Verdejo anggur kanthi sentuhan elegan saka Castilla.

Tanpa mangu-mangu, Bodegas Navarro López tetep ningkatake taun-taun sawisé disaranake banget banget.

Nuduhake lan tututi kita ing jaringan:

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *