Anggur panas

Necker Island iku jeneng pulo pribadi eccentric billionaire Richard Branson, dumunung ing Kepulauan Virgin, ngendi iki kedaden ana pungkasan Irma Hurricane ngancurake kabeh ing sawijining jalur wis. Irma kudu nyatet sing angin topan ing kategori 5 5, iku salah siji saka agen paling cilaka ing alam, rightly disebut iku "driji saka Gusti Allah" ing film klasik saka 90, Twistter.

Antarane liyane, Richard Branson nduweni ruang bawah tanah ing ngendi dheweke mutusake ngungsi nganti Irma liwati dening tim. Panjenenganipun piyambak nyatakaken bilih bangunan ing pulo kasebut sampun siap kangge nahan kondisi wates, sanajan wonten sapérangan hal ingkang saged nahan badai kategori 5, saéngga piyambakipun boten yakin.

Nanging sing bener yaiku manawa anggur digawe, nanging ora ing pulo liyane, sing wis rusak. Sawise liwat badai, Branson ngumumake: "Kami ngungsi saka angin topan sing paling gedhe sing wis ana ing bagean winery, lan, mulane, pancen tetep mantep. Pikiran kita karo wong-wong sing kena akibat bencana iki ing kabeh penjuru Kepulauan Virgin, Karibia lan ngluwihi "

Saderengipun badai, Branson marahaken bilih nalika piyambakipun lan timipun badhé ngungsi ing gudang, langkung kathah bilih gendhut langkung sithik tinimbang nalika ngetik. Lan iku normal, anggur bisa dadi pendamping gedhe ing wektu tension lan pengungsi kanthi luwih akeh wong. Ora ana cara sing luwih apik kanggo nglampahi wektu nalika strategi paling apik yaiku kanggo nyegah apa sing metu saka njaba karo sebotol anggur, lan ngerti sapa sing bodegaMesthi padha ora bakal dadi anggur sing apik.

A trip liwat La Rioja, Ing Ribera del Duero, Bordeaux, Entre Deux Meres utawa Tuscany, sirah fokus ing nglaras saben aromas lan sifat sawetara saka anggur paling apik ing donya ... neliti, sinau lan nemokake Techniques digunakake dening winemakers ing produksi, iklim saka wilayah ing taun panen, wektu anggur ngaso nganti kita dibukak sajrone badai, lan kabeh sing rahasia sing sebotol anggur nutup.

Lan yen anggur iki diiringi keju artisan o Iberian ham, sampeyan bisa ngowahi momen kasangsaran menyang rasa seneng murni. Lan kabeh nganti kita, kita bisa nyerah kanggo wedi lan nglampahi wengi saka badai crouching, kanthi mripate ditutup lan ndedonga, utawa kita bisa nguripake kahanan watara lan njupuk kauntungan saka iku. We are yakin yen Sir Richard Branson lan timne nggawe paling tetep ing anggur thanks kanggo Irma.

Nuduhake lan tututi kita ing jaringan:

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *